Bachbloesems

Bachbloesems brengen op een zachte manier je emoties terug in balans.

Het zijn vloeibare extracten van planten en bomen die positief inwerken op storende emoties en gemoedstoestanden zoals verontrusting, neerslachtigheid, gebrek aan zelfvertrouwen, angst, onzekerheid, stress, piekeren …
De bloesems hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van bepaalde bloesems terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken.

Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld gebrek aan zelfvertrouwen in zelfzekerheid of ongeduld in kalmte en rust.

Het is een mooi en zacht proces.

De methode is veilig, eenvoudig en door iedereen te gebruiken.

Dr. Edward Bach Bachbloesems werden ontwikkeld door de arts en homeopaat Edward Bach. Hij ontdekte dat bloesems een bepaalde energie bevatten die heilzaam kan zijn bij emotionele en psychosomatische klachten. De bloesemtherapie lijkt op homeopathie, maar is het niet. Bachbloesemtherapie maakt namelijk geen gebruik van mineralen of dierlijke substanties, maar alleen van bloesems van onschadelijke planten.

Bachbloesems zijn honderd procent natuurlijk en kunnen zowel door kinderen als door volwassenen worden gebruikt. Ze zijn onschadelijk, geven geen enkele bijwerking, je kan ze niet overdoseren en ze werken niet verslavend. Bovendien kunnen ze gebruikt worden met medicatie, zonder de werking ervan te belemmeren.’

Via het contactformulier geeft u aan waarvoor u een remedie nodig heeft, waar u naartoe wilt met uw gevoel of emotie. Aan de hand daarvan stelt Steven u een Bach Remedie flesje samen met bloesems waar jij op dit moment het meest aan hebt.

De inname van een flesje is 4-6 weken.
Op afspraak kan je uw flesje komen afhalen.
Prijs: 20€ (tot en met 21 jaar = 10€)

Gelieve geen flesje te bestellen voor iemand anders, tenzij die persoon aan u hiervoor toestemming heeft gegeven (op voorhand).

Voor kinderen neem contact op met kathleenvanderlooy@gmail.com

Vul onderstaande gegevens correct in voor een succesvolle samenstelling.


 

TREAT THE CAUSE NOT THE EFFECT – DR. Edward BACH